Video : Tipsbladet
Ligue 1

Avis: Paris Saint-Germain åbner forhandlinger med Antonio Conte

Paris Saint-Germain har åbnet forhandlinger med Antonio Contes repræsentanter med tanke på en ansættelse efter denne sæson.

Unai Emery har ikke formået at løse opgaven i Paris Saint-Germain, og denne sæson kan meget vel blive spanierens sidste i den franske storklub.

Paris Saint-Germain har investeret massivt på transfermarkedet i de seneste år, og de har en ambition om at vinde Champions League. De er dog allerede røget ud af sæsonens udgave efter et samlet nederlag mod Real Madrid.

Så kan det være mindre betydeligt, at de er på sikker kurs mod det franske mesterskab. Det er blot en forventning, at mesterskabet bliver vundet, og dermed er Unai Emerys ikke lykkedes med sin mission.

Efter denne sæson kan den tidligere Sevilla-træner meget vel være fortid i klubben, og Paris Saint-Germain er begyndt jagten på en afløser.

Ifølge the Guardian har den franske storklub indledt forhandlinger med Antonio Contes repræsentanter.

Chelsea-manageren er én af fire trænere, som klubben har kig på med henblik på at vinde Champions League meget snart. De øvrige tre er José Mourinho, Diego Simeone og Mauricio Allegri.

I første omgang anser Paris Saint-Germain det mest sandsynligt at kunne hente Antonio Conte til klubben, og derfor har de indledt forhandlinger med italieneren, som også har været på kant med bestyrelsen i Chelsea.

Ifølge den engelske avis forløb de indledende forhandlinger positivt, men det er dog ikke ensbetydende med, at Paris Saint-Germain i sidste ende vælger at gå efter den tidligere italienske landstræner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.