Roma-chef: Barca er interesserede i stortalent
Foto: Getty Images
Serie A

Roma-chef: Barca er interesserede i stortalent

Det tyrkiske stortalent, Cengiz Under, har imponeret så meget i Roma, at FC Barcelona er interesserede i ham.

Romas spanske sportsdirektør, Monchi, havde det med at finde talentfulde spillere og sælge dem videre, da han var i Sevilla. Og noget tyder på, at han har taget den evne med sig til Roma.

Med seks mål og ét oplæg i 24 optrædener, er 20-årige Cengiz Under nemlig i gang med sin gennembrudssæson i Roma, hvor tyrkeren hurtigt er blevet en af holdets bærende profiler.

Det har fået flere af Europas største klubber til at få øjnene op for den 20-årige offensivspiller, og en af disse er efter sigende FC Barcelona. I et interview med Radyospor fortæller Romas sportsdirektør, Monchi, at de spanske giganter er interesserede i Under.

- Det er rigtigt, at Barcelona er interesserede i ham. Bayram Tutumlu (Cengiz Unders agent, red.) har et godt forhold til Barca, og han har fortalt mig, at de er interesserede, lød det fra sportsdirektøren ifølge Football Espana.

- Vi har ikke modtaget nogen bud, men det vil ikke undre mig, hvis klubber holdt øje med ham – han er en ung og talentfuld spiller, der scorer mange mål. Vores mål er, at Cengiz skal blive en vigtig spiller for os, fordi han er ung og har alle de kvaliteter, man skal bruge for at blive det. 

Cengiz Under skiftede inden denne sæson til Roma fra tyrkiske Basaksehir.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.