Video : Tipsbladet
Bundesliga

Robben i tvivl om fremtiden: Jeg har ikke besluttet mig

Arjen Robben har ikke truffet beslutningen om, hvorvidt han vil forlade Bayern München til sommer endnu.

Til sommer udløber Arjen Robbens kontrakt i Bayern München, og den 34-årige hollænder skal snart træffe en beslutning om sin fremtid.

Kontraktforhandlingerne med Karl Heinz-Rummenigge skal efter sigende begynde i April, men Robben har ikke besluttet sig for, om han vil blive i klubben endnu. Han fortæller således i et interview med br.de, at han ikke har truffet den beslutning endnu.

- Det er et problem for mig i øjeblikket, hvad jeg skal gøre i fremtiden, og jeg har ikke truffet den beslutning endnu, fortæller Robben, der ikke vil udelukke et karrierestop:

- Jeg må bare vente og se, hvordan mavefornemmelsen er, hvordan kroppen har det – man skal tage alt med i overvejelserne, og så tager man en beslutning i det øjeblik.

Han understreger til gengæld, at han ikke vil lade kontraktsituationen stjæle fokus fra kampene i den kommende måned, hvor Bayern München skal spille kvartfinaler i Champions League, semifinaler i den tyske pokalturnering og kan afgøre Bundesligaen.

Robben har spillet 27 kampe i denne sæson og scoret seks mål og lagt op til yderligere ti.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.