Video : Tipsbladet
Bundesliga

Heynckes vil ikke fejre Bundesliga-titel i dag: Vores arbejde er ikke færdigt

Bayern München kæmper stadig med om et par titler, så selv om Bundesligaen kan sikres lørdag, bliver det ikke de store fejringer.

Med seks spillerunder igen og et forspring på 17 point kan Bayern München sikre sig Bundesliga-titlen, når de lørdag besøger Augsburg.

Men selv hvis Bundesliga-titlen bliver sikret mod Augsburg, vil der ikke være de store fejringer for det sydtyske mandskab. Det fortæller cheftræner Jupp Heynckes til klubbens hjemmeside, hvor han forklarer, at der stadig er titler på spil.

- Der vil ikke være de store fejringer efter kampen. De næste uger er for vigtige.

- Vores arbejde er ikke færdigt. Jeg håber, vi stadig har mange udfordringer foran os. Vi kan fejre det, når vi har muligheden. Så kan vi male byen rød, siger han.

Den 72-årige træner vil imidlertid lade spillerne skåle med et glas champagne i omklædningsrummet efter kampen, hvis de vinder.

Bayern München er stadig med i den tyske pokalturnering og Champions League, hvor de i den kommende skal møde Sevilla i returopgøret i kvartfinalen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.