Video : Tipsbladet
Serie A

Juventus kæmpede for sejren mod Benevento

Juventus fik revancheret 3-0-nederlaget til Real Madrid med en 4-2-sejr over Benevento i Serie A.

Efter et skuffende 3-0-nederlag til Real Madrid på hjemmebane i midtugen, kom Juventus tilbage på sporet med en snæver 4-2-sejr over Benevento i Serie A. Og det var ikke mindst på grund af en stærk præstation af stjerneangriberen, Paulo Dybala.

Det var netop Dybala, der bragte de forsvarerende italienske mestre i front, da han flot skruede bolden ind i Benevento-målet.

Efterfølgende kom Benevento imidlertid til flere chancer, og det udmøntede sig også i en udligning. Hjemmeholdets Cheick Diabate kom først på riposten efter et par fornemme redninger af Wojciech Szczesny, der vikarierede i Juventus-målet, og satte den sikkert i nettet.

Kort inden pausen bragte Dybala så Juventus i front igen, da han stensikkert udnyttede et straffespark. Men heller ikke denne gang kunne Juventus holde fast i føringen, og Diabate var på spil igen, da han kort inde i anden halvleg headede et hjørnespark i Szczesnys mål.

Juventus kom dog foran igen, og endnu engang skulle der et straffe til, før de kunne sende bolden i nettet. Denne gang var det også Dybala, der udnyttede et straffespark, som indskiftede Gonzalo Higuain havde tilkæmpet sig.

Sejren blev endegyldigt slået fast, da indskiftede Douglas Costa scorede et fantastisk mål få minutter inden slutfløjtet.

Det endte dermed med en 4-2-sejr, og Juventus holder fast i forspringet ned til Napoli i toppen af Serie A.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.