Liverpool slog Manchester City trods skrækstart

Liverpool slog Manchester City med 2-1, da de to mødtes på Etihad Stadium, og er dermed videre i Champions League.

Manchester City formåede ikke at gennemføre miraklet og gå videre i Champions League, da de tirsdag aften tabte 2-1 til Liverpool på Etihad Stadium.

Guardiolas tropper fik ellers en regulær drømmestart, da de allerede kom foran efter to minutter. Fernandinho sendte en stikning afsted til Raheem Sterling, der spillede Gabriel Jesus helt fri med Loris Karius i Liverpool-målet, og herfra eksekverede den unge brasilianer sikkert.

Der stod også Manchester City på det meste i første halvleg, og føringen kunne snildt have været fordoblet inden pausen. To gange var Bernardo Silva tæt på, mens Leroy Sane fejlagtigt fik et mål underkendt for offside.

Det fik efterfølgende store konsekvenser for Manchester City. Hjemmeholdets cheftræner, Pep Guardiola, var så utilfreds med dommerens præstation i første halvleg, at han fra anden halvlegs start blev sendt på tribunen.

Og det kunne ses på spillet. Manchester City havde langt fra den samme kontrol på opgøret, og Liverpool kom bedre med. Det resulterede også i en udligning, da Sadio Mané driblede sig ind i feltet, inden bolden endte hos Mohamed Salah, der sendte bolden i et tomt mål.

Dermed var comebacket så godt som umuligt, og et kvarter før tid fjernede Roberto Firmino Manchester Citys sidste håb, da han scorede til 2-1. Der blev ikke scoret mere, og med en samlet 5-1-sejr er Liverpool klar til semifinalerne i Champions League.