Roma-profil: Vi leverede en perfekt præstation
Foto: Getty Images
Champions League

Roma-profil: Vi leverede en perfekt præstation

Alessandro Florenzi var yderst tilfreds med holdets præstation, da de slog FC Barcelona ud af Champions League tirsdag aften.

Roma leverede den helt store overraskelse, da de slog FC Barcelona ud tirsdag aften, men højrebacken Alessandro Florenzi var slet ikke i tvivl i løbet af kampen.

Italienerne kom nemlig ikke i problemer i løbet af kampen, da de leverede en perfekt præstation. Det fortæller han ifølge Football Italia.

- For at være ærlig så følte vi aldrig, at vi var i tvivl i aften (tirsdag aften, red.), fordi Barcelona ikke gjorde noget, der gav os problemer. Vi leverede en perfekt præstation, fortalte Florenzi efter kampen.

- Vi var et niveau over dem taktisk. Hvis Barcelona ikke får lov til at spille bolden rundt komfortabelt, har de virkelig problemer.

I semifinalen kan Roma møde Liverpool eller vinderne af onsdagens opgør, hvor Real Madrid tager imod Juventus og Bayern München tager imod Sevilla. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.