• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Morten Jørgensen

Bayern München er semifinaleklar efter nulløsning i returkamp

Foto: Getty Images

Bayern München viste deres store rutine i returkampen mod Sevilla, og tyskerne avancement til semifinalerne var aldrig i fare.

Af Morten Jørgensen

Sevilla havde brug for at score mindst to gange i udekampen mod Bayern München for at kunne avancere til semifinalerne i Champions League, og spanierne blæste til angreb mod det tyske storhold.

På et udsolgt stadion i Sydtyskland blev der gået til stålet fra kampens indledning, hvor både Gabriel Mercado og Steven N’Zonzi modtog gule kort, inden der var spillet 15 minutter.

De helt store muligheder lod vente på sig, men det var Bayern München, som havde de bedste forsøg til at få sat gang i målscoringen.

Sevilla havde svært ved at skabe chancer mod et velorganiseret hjemmehold, selvom de forsøgte ganske ihærdigt, og som kampen skred frem forsøgte Vincenzo Montella at ændre kampbilledet ved at sende Luis Muriel, Sandro Ramirez og Nolito på banen for at få scoret.

Det lykkedes dog ikke for det spanske mandskab at passere Sven Ulreich i Bayern München-målet, og dermed kunne tyskerne være tilfredse med at få 0-0 i returkampen, hvor Joaquin Correa i overtiden fik et direkte rødt kort. 

Bayern München er nu klar til semifinalerne i Champions League, mens Sevilla kan fokusere på den spanske pokalfinale og de resterende kampe i La Liga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AGF - OB

AGF kan matematisk sikre sig en plads i top 6, og OB skal positionere sig til nedrykningsspillet.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.