Video : Tipsbladet
Premier League

Olivier Giroud: Jeg er stolt

Olivier Giroud var manden bag Chelseas comeback, da nederlag blev vendt til sejr.

Chelsea har været inde i en resultatmæssig svær periode, og i dagens kamp mod Southampton lignede det, at Londonklubben måtte gå fra banen uden point.

70 minutter inde i kampen var Southampton nemlig foran 2-0, men så ændrede Olivier Giroud kampbilledet.

Han reducerede nemlig, mens Eden Hazard bragte holdet på omgangshøjde, og da Olivier Giroud otte minutter efter sit første mål igen scorede, endte Chelsea med at vinde 3-2.

- Det var svært for os. Det vigtigste var ikke at give op, tro på os selv, spille vores spil, og jeg er stolt af, hvad vi gjorde i dag med fantastisk støtte.

- Da jeg kom på banen, sagde jeg til Eden Hazard, at vi skulle kæmpe til slutningen. Jeg sagde ikke, vi ville score, men vores første mål satte os i en god position, siger Giroud ifølge BBC Sport.

Chelsea har syv point op til Tottenham, som dog har en kamp i baghånden, og selvom det med fem runder tilbage ser svært ud, vil de kampe for top fire.

- Så længe det er matematisk muligt, vil vi kæmpe for det. Vi tager det en kamp ad gangen. Vi har fem finaler tilbage, og så må vi se, siger Giroud. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.