• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB-profil efter overlevelse: Nu går vi efter Europa League

Resten af sæsonen får OB mulighed for at kvalificere sig til Europa League. Det er en udmærket gulerod, mener Casper Nielsen.

Af Anders Dehn

Man kan sige mange ting om Superliga-strukturen, og det har man også gjort, men i OB er de næppe kede af formatet lige nu. Det betyder nemlig, at fynboerne stadig har noget at spille for i denne sæson.

Holdet sikrede sig nemlig overlevelse ved at vinde 3-0 over Randers FC, og nu kan det så kvalificere sig til europæisk fodbold. Der er stadig et stykke vej, før det mål nås, men der er ingen grund til ikke at gå efter det.

Læs også: OB slår Randers og er klar til kampe om Europa League-pladser

- Der er en gulerod at jagte i form af Europa League. Spillerne har været gode til at tage en kamp ad gangen. Der bliver arbejdet på at bygge en vindermentalitet op, siger Casper Nielsen TV2 Fyn efter sejren over Randers.

Før OB når så langt, skal de sidste tre kampe i gruppespillet afvikles. Derefter møder OB'erne et hold fra den anden gruppe i nedrykningsspillet. Vinderen af det dobbeltopgør møder vinderen af et tilsvarende dobbeltopgør.

Først derefter kan vinderen se frem til en afgørende kamp mod nummer tre eller fire fra mesterskabsspillet om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Næste kamp for Casper Nielsen og resten af OB-mandskabet er endnu en duel mod Randers, denne gang på udebane. Det er allerede onsdag aften.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Brøndby IF

Der venter en ganske spændende kamp i Lyngby, hvor hjemmeholdet indtil videre har spillet stærkt. Udeholdet kommer fr...

Mere Superliga

Fokus