Spansk avis: Barca jagter Kjærs forsvarsmakker i Sevilla
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
Rygter

Spansk avis: Barca jagter Kjærs forsvarsmakker i Sevilla

Clement Lenglet har tiltrukket sig interesse fra storklubben FC Barcelona, der vil hente den franske forsvarsspiller i sommerens transfervindue

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær kan muligvis sige farvel til en af konkurrenterne om en plads i sin spanske klub Sevillas midterforsvar. I hvert fald melder den spanske avis Sport, at FC Barcelona har set sig lun på den 22-årige franskmand Clément Lenglet.

Ifølge Sport har en god sæson i La Liga af Lenglet også gjort Real Madrid og flere engelske klubber interesset i at hente ham. Men interessen skulle være størst i Barcelona, der i øjeblikket ellers er godt besat i midterforsvaret, hvor både Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Thomas Vermaelen og vinterindkøbet Yerry Mina kan spille.

Særligt franske Samuel Umtiti er af flere omgange blevet rygtet væk fra klubben i løbet af foråret, men det skal ikke have betydning for interessen i Lenglet. FC Barcelona forventer nemlig at forlænge kontrakten med Umtiti, så der fremover kan være et fransk stopperpar i catalanernes midterforsvar.

Det kræver dog, at FC Barcelona er villige til at betale Lenglets frikøbsklausul. Sevilla var godt klar over, at den unge forsvarsspillers præstationer har gjort ham attraktiv for større klubber, og derfor har i ifølge Sports oplysninger hævet frikøbsklausulen fra cirka 220 millioner til 335 millioner kroner.

Clement Lenglet kom til Sevilla fra den franske klub Nancy i januar 2017 for cirka 33 millioner kroner. Det kan have vist sig at have været en god investering for Sevilla, der på kun halvandet år ser ud til at have tidoblet sin værdi.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.