Video : Tipsbladet
Serie A

Napoli-anfører: Juve-kamp kan blive afgørende

Det kommende opgør mellem Juventus og Napoli kan meget vel blive afgørende for udfaldet af Serie A, mener Marek Hamsik.

I Serie A kæmper Napoli og Juventus indædt om mesterskab. De forsvarerende mestre har i øjeblikket et forspring på fire point, men det kan reduceres til ét point, hvis Napoli vinder det indbyrdes opgør i weekenden.

Her gæster Napoli nemlig Juventus Stadium i Torino, og til den kamp er det de blåklædte gæster, der kommer med mest momentum. For selv om Juventus onsdag var foran mod Crotone, måtte de til sidst nøjes med ét point, mens Napoli formåede vendte 1-2 til en 4-2-sejr over Udinese.

Det glæder napolitanernes anfører, Marek Hamsik, der mener, at weekendens opgør kan blive afgørende for sæsonens udfald.

- I løbet af kampen var vi ni point efter Juventus, men efter kampen er vi kun fire point efter. Vi viste personlighed igen og formåede at vende kampen.

- Vi har fokuseret på Juve siden denne morgen. Det bliver en vigtig kamp, der kan være meget afgørende for resten af sæsonen, fortæller Hamsik ifølge Football Italia.

Juventus vandt det omvendte opgør i Napoli med 1-0, hvor kampens enlige mål blev scoret af den tidligere Napoli-stjerne Gonzalo Higuain.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.