Unai Emery afviser rygter: Jeg er stadig fokuseret på PSG
Foto: Getty Images
Ligue 1

Unai Emery afviser rygter: Jeg er stadig fokuseret på PSG

Paris Saint-Germain er efter sigende interesserede i at skifte Unai Emery ud, men cheftræneren understreger, at han ikke spekulerer på sin fremtid lige nu.

Selv om Unai Emery forleden kunne fejre det franske mesterskab med Paris Saint-Germain, er den spanske træners fremtid i Paris noget usikker.

På rygtebasis bliver de franske mestre nemlig meldt i forhandlinger med Thomas Tuchel, mens Emery bliver sendt til Real Sociedad. Men ifølge hovedpersonen selv er der ingen sandhed i de rygter.

Han skriver på twitter, at hverken han eller hans repræsentanter forhandler med andre klubber, og at han er fuldt ud fokuseret på sit job som cheftræner i den franske storklub.

- I forbindelse med de rygter, der har floreret i de seneste dage, vil jeg gøre det klart, at jeg stadig er fokuseret på Paris Saint-Germain og de opgaver, vi står over for, og at hverken mig eller nogle af mine repræsentanter har mødtes med andre klubber, skriver han.

Emery fik en toårig kontrakt som Paris Saint-Germain-træner i 2016 efter nogle succesfulde år i Sevilla, med hvem han blandt andet vandt tre Europa League-titler i træk.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.