Video : Tipsbladet
La Liga

Rørt Iniesta: En svær dag for mig

Det var en tydelig rørt Andres Iniesta, der fredag meddelte sit FC Barcelona-exit efter 22 år i klubben.

I 22 år har spanske Andres Iniesta været en del af FC Barcelona, men fredag kunne den 33-årige midtbanespiller fortælle, at denne sæson bliver hans sidste i den spanske storklub.

Iniesta var tydeligt rørt, da han til et pressemøde løftede sløret for sin beslutning foran pressefolk og holdkammerater: 

- Dette bliver min sidste sæson i FC Barcelona. Det har været en svær beslutning, der har krævet mange overvejelser.

- Efter 22 år i klubben ved jeg, hvad det indebærer at spille for Barcelona, der i mine øjne er verdens bedste hold. Hvis jeg skulle slutte min karriere her, skulle jeg kunne være til nytte, være vigtig og starte inde. 

- Jeg vil ikke kunne tilgive mig selv, hvis jeg i fremtiden skulle leve i en uholdbar situation her. Det fortjener hverken klubben eller jeg, sagde Iniesta ifølge spanske Marca.

Iniesta kom til Barcelona som ungdomsspiller og har siden 2002 været en del af førsteholdet. Siden har han vundet 31 titler med klubben, heriblandt Champions League fire gange og La Liga otte gange. 

Spanieren takkede til pressemødet sine holdkammerater og klubben for de mange år:

- Det er en meget svær dag for mig, fordi jeg har været her hele mit liv, og det er kompliceret at sige farvel. Jeg vil gerne takke klubben for alt, hvad den har givet mig, fordi en stor del af den jer er, skyldes klubben og La Masia. 

- Jeg vil gerne takke mine medspillere og alle andre, som jeg har arbejdet med hver eneste dag i alle disse år, lød det fra Iniesta, der også takkede sin familie.

Det er uvist, hvor Andres Iniesta fortsætter karrieren, men han har flere gange været meldt på vej til kinesisk eller amerikansk fodbold. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.