Video : Tipsbladet
Premier League

Moyes og Carroll i stort skænderi: Angriberen smidt hjem fra træning

Den engelske angriber var ifølge Sky Sports i et stort skænderi med træner David Moyes i mandagens træning. Det førte til, at skotten smed angriberen hjem.

Han er stor og fysisk stærk, og den engelske hovedstødsspecialist Andrew Thomas Carroll - bedre kendt som Andy Carroll - har også noget af et temperament. Det har man set tidligere, og det så man ifølge Sky Sports igen i mandagens West Ham-træning.

Her endte Andy Carroll ifølge det store engelske medie i en meget ophedet diskussion med træner David Moyes.

Skotten, der ofte virker rolig og i balance, har også et temerament, og de to skulle have skændtes så meget, at angriberen blev smidt hjem fra træning.

Det store skænderi skal være udløst af, at Andy Carroll sad på bænken i hele West Hams opgør mod Manchester City søndag, som klubben tabte med 1-4 på egen bane. Moyes lovede efter kampen, at han ville tage hånd om situationen med Carroll, der mod slutningen af opgøret smuttede i omklædningsrummet.

Den 29-årige angriber har spillet 16 gange for West Ham i denne sæson, og han fik i oktober rødt kort for klubben, der med tre kampe igen af sæsonen ligger bare tre point foran nedrykningsstregen. Udover disciplinære problemer har Carroll også ofte fysiske problemer og er således tit ude med skader.

Efter kampen søndag sagde David Moyes:

- I denne situation har man brug for, at alle er en del af holdet. Så hvis han har gjort det (forladt bænken før kampen var slut, red.), vil jeg se på situationen og tage hånd om den, sagde Moyes.

Andy Carroll slog igennem i Newcastle United og blev solgt til Liverpool for mere end 300 millioner kroner på sidstedagen af transfervinduet i januar 2011. Den succes, han fik i Newcastle, var han ingenlunde i stand til at få i Liverpool, og han blev siden solgt videre til West Ham.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.