Video : Tipsbladet
La Liga

Simon Kjær er tilbage fra skade

I dag deltog Simon Kjær i Sevillas træning, og landsholdsanføreren ser således ud til at vende tilbage fra skade i fin tid inden VM.

Hver gang en dansk landsholdsspiller har ligget i græsset og skåret ansigter i smerte i dette forår, har fodboldfans landet over - og sikkert også Åge Hareide - straks konsulteret en kalender. For hvis han er ude så og så længe, kan han så nå at komme tilbage inden VM?

For en måned siden var det landsholdsanfører Simon Kjær, der måtte udgå fra Sevillas kamp mod Celta Vigo med en skade. Meldingen var i første omgang, at det ikke burde koste ham VM-slutrunden, og den forudsigelse ser ud til at holde stik.

Kjær var således tilbage på træningsbanen i dag, onsdag. Det skriver lokalavisen El Desmarque. Her fremgår det, at Kjær deltog i dele af træningen med resten af holdet.

Avisen skriver desuden, at den danske stopper kan vende tilbage til Sevillas kamptrup allerede fredag, hvor holdet møder Real Sociedad. Gør han det, får han lige præcis tre kampe til at spille sig i VM-form.

Det er da også tre temmelig vigtige kampe for Sevilla, der kæmper hårdt for en plads i Europa League-kvalifikationen. Der er aktuelt ét point op til Getafe på syvendepladsen. Samtidig ligger Real Sociedad to point efter Sevilla.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.