• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Medie: Manchester City vil forstærke offensiven med Leverkusen-profil

Manchester City har scoret mål på samlebånd i denne sæson, men Pep Guardiola vil have yderligere forstærkninger til offensiven, og han kigger nu mod Tyskland.

Af Morten Jørgensen

I løbet af de seneste to transfervinduer har Manchester City forsøgt at hente Alexis Sánchez til klubben, men chileneren endte i stedet i Manchester United. Et alternativ er ikke blevet hentet, og derfor mangler der en brik i offensiven.

Til sommer har Manchester Citys spanske manager Pep Guardiola givet udtryk for, at han ikke vil hente en række nye spillere til klubben. I stedet vil de engelske mestre nøjes med enkelte forstærkninger, og her står en kantspiller blandt andet højt på ønskelisten.

Der er flere spillere i kikkerten hos Manchester City, og én af dem er jamaicanske Leon Bailey. Ifølge Goal overvejer den engelske storklub at afgive et bud til Leverkusen i løbet af sommerens transfervindue.

20-årige Leon Bailey har i det seneste halvandet år spillet for Leverkusen, og her har han bidraget med 12 mål og syv assists i 42 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.