Luis Suarez antyder Griezmann-skifte: Han kommer for at vinde
Foto: Getty Images
La Liga

Luis Suarez antyder Griezmann-skifte: Han kommer for at vinde

Luis Suarez har fortalt i et radiointerview i hjemlandet fortalt, at han er glad for, at FC Barcelona henter Antoine Griezmann.

I flere måneder har Antoine Griezmann været rygtet fra Atletico Madrid til FC Barcelona, og de rygter tager nu til, efter at Luis Suarez har sagt, at han er glad for, at Barcelona henter ham. Det fortalte han ifølge El Mundo Deportivo til Radio Rincon.

- Barcelona henter altid kvalitetsspillere som Antoine Griezmann, Coutinho og Dembele. De er fodboldspillere med en masse kvalitet. Griezmann har spillet på et højt niveau i flere år.

- Det er fantastisk at se dem hente dygtige spillere som her, fortalte Suarez.

Den franske angriber har været omtalt som selvsamme Suarez’ afløser, men det er ikke derfor, at de henter ham. Det fastslår Suarez. 

- Han er lederen af Atleticos angreb, og det er vigtigt. Han er velkommen her, han kommer ikke for at tage nogens plads, men med ambitionen om at vinde flere trofæer for verdens bedste hold.

31-årige Suarez har i denne sæson scoret 23 mål på 29 La Liga-kampe, mens 27-årige Griezmann har scoret 19 mål på 30 kampe i den spanske liga.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.