Jakob Ankersen: Vi lignede en flok U19-spillere

AGF's Jakob Ankersen er ikke sen til at erkende, at de første 45 minutter mod OB var mere end skidt i søndagens 3-2-sejr.

AGF trak det længste strå i det første af to Europa-playoff-møder med OB, da det sluttede 3-2 på Ceres Park i Aarhus.

Men det holdt hårdt for AGF, der i kampens første halvleg skulle være glade for kun at være bagud med 2-1. OB var det klart bedste hold på banen, og hjemmeholdet var udefra set slet ikke til stede på banen.

Tingene vendte efter pausen, hvor to hurtige mål fik sendt AGF på vinder-kurs, men efter kampen erkendte AGF-kanten Jakob Ankersen, at det var mere end skidt i kampens første 45 minutter.

-Vi var fuldstændig overmatchet i første halvleg overalt på banen. Vi lignede jo en flok U19-spillere, der bare løb rundt efter OB. Det kunne vel nærmest ikke være en ringere første halvleg. Det fik vi korrigeret til anden halvleg.

Og det var rigtig godt set, at vi var nødt til at vinde den midtbane. Det var derinde, de var farlige, det var der, de ville spille sig igennem, siger Jakob Ankersen til stiften.dk.

AGF kan nu nøjes med et uafgjort resultat i Odense i returen og kvalificere sig til finalen om at udfordre nummer tre eller fire i Superligaen om en plads i Europa League-kvalifikationen.