Video : Tipsbladet
Superliga

Lønstrup om playoff-pres: Spændende, om mine spillere kan håndtere det

Playoffkampene om at undgå nedrykning begyndte i weekenden, og her venter der spillerne et særligt pres. Hør, hvordan træneren i FC Helsingør og Randers FC har forberedt deres spillere.

I løbet af de kommende uger mister én-tre klubber statussen som Superliga-hold. I den forgangne weekend begyndte de playoffkampe om at undgå nedrykning, som FC Helsingør, Randers FC, Lyngby BK og Silkeborg IF skal bruge på at redde sig.

Før opgøret mellem de to førstnævnte mandskaber kiggede Canal 9 nærmere på, hvilket pres det sætter spillerne under at spille de playoffkampe, hvor Superliga-livet og dermed manges job står på spil.

- Nu har vi snakket i syv-otte måneder om, at vi skulle være klar til det her slutspil, de afgørende kampe, og nu er vi færdige med at snakke; nu skal vi se det ude på banen. Så det bliver spændende, om mine spillere kan håndtere det pres mentalt, men vi tror på det, og jeg synes, vi er inde i en god fase, sagde Helsingør-træner Christian Lønstrup blandt andet.

Se hele indslaget i videoen i toppen af artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.