Kinesisk klub: Vi har ingen aftale med Iniesta
Foto: Getty Images
La Liga

Kinesisk klub: Vi har ingen aftale med Iniesta

Chongqings præsident afviser, at klubben har en aftale med Andres Iniesta, der i stedet kan skifte til Vissel Kobe i Japan.

Kort efter FC Barcelonas Copa del Rey-triumf afslørede Andres Iniesta, at han forlader sin barndomsklub denne sommer.

Derefter begyndte rygterne om, at han skulle til den kinesiske klub, Chongqing, på en kontrakt, der skulle gøre ham til en af verdens bedst betalte fodboldspillere. Men det skifte bliverer der nu sået tvivl om. 

Ifølge Sky Sports er det klubben selv, der afviser at have en aftale på plads med den spanske stjerne.

På Kinas største sociale medie, Weibo, skulle klubbens præsident, Jiang Lizhang, have skrevet, at de vil arbejde med Iniesta i flere henseender, men at der ikke er en aftale om at hente ham som spiller.

Det skyldes angiveligt, at de ønsker at overholde reglerne, som det kinesiske fodboldforbund har fremsat. Det indebærer blandt andet et lønloft, mens klubberne skal betale store ekstraudgifter for at hente udenlandske spiller.

Den meddelelse har fået rygterne til at svirre om et andet skifte. Flere spanske medier rapporterer således, at Iniesta i stedet skifter til japanske Vissel Kobe på en treårig aftale.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.