Video : Tipsbladet
Superliga

Helsingør-angriber melder sig klar til afgørende slag mod Randers

FC Helsingør-angriber Douglas Ferreira er ovre den muskelskade, han fik for tre uger siden.

Når Christian Lønstrups FC Helsingør på søndag gæster Randers, kan træneren glæde sig over at have den gode angriber Douglas Ferreira med igen.

Efter de to hold spillede 1-1 i Helsingør, er Lønstrups oprykkere tvunget til at få et bedre resultat - enten via en sejr eller en mere målrig uafgjort - hvis det er Helsingør, der skal undgå at spille de to kampe om at rykke direkte ud af Superligaen.

Og til det er den brasilianske angriber altså til rådighed igen, efter han har siddet ude i flere uger med en muskelskade, han pådrog sig mod Silkeborg.

- Inden han blev skadet, nåede han at blive vigtig for vores spil. Det handler kun om resultater i øjeblikket, og han fylder meget på banen. Både når vi slår bolde frem, men også på dødbolde, som alle har helt vildt meget fokus på i øjeblikket. Der vil han give mening. Og så er han god til at skabe rum til holdkammeraterne, og det lukrerer Nicolas Mortensen blandt andet på. Så kan det godt være, at Douglas ikke scorer så mange mål, men det kan jo komme, siger Christian Lønstrup til Helsingør Dagblad.

Da FC Helsingør vandt med 3-2 ude over Silkeborg, efter at have været bagud med 0-2, stod Douglas Ferreira for assist til alle tre mål. Angriberen er meget stærk i hovedspillet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.