• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Salah afviser rygter om skifte: Jeg er virkelig glad i Liverpool

Salah afviser rygter om skifte: Jeg er virkelig glad i Liverpool
Foto: Getty Images

Mohamed Salah afviser, at han vil skifte efter blot én sæson i Liverpool, og fortæller, at han har fremtidige ambitioner med Liverpool.

Af Victor Risager

Mohamed Salah har været et hit i Liverpool. I sin første sæson hos Merseyside-mandskabet er det blevet til 43 mål på 50 kampe, mens han er blevet kåret til årets spiller af engelske journalister.

De præstationer er naturligvis ikke gået ubemærket hen, og Europas største klubber har efter sigende sat jagten ind på ham. Men de skal ikke nødvendigvis regne med, at Salah er klar til at forlade Liverpool efter én sæson.

Det slog han fast torsdag aften, da han blev kåret til årets spiller i Liverpool.

- Jeg er virkelig glad for at være her, fortalte Salah ifølge The Guardian

- Jeg har fremtidige ambitioner med Liverpool. Vi har haft en fantastisk sæson, og nu er vi i Champions League-finalen, og alle er spændte. Det er kun begyndelsen. Det er mit først år her, og det er det samme for nogle af de andre spillere. Jeg så ikke alle holdets kampe sidste sæson, men i år har vi haft et utroligt år.

Liverpool ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League og kan sikre den plads med en sejr over Brighton i sidste spillerunde.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.