• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Ingen Donnarumma: Juventus satser på Szczesny som Buffon-afløser

Gianluigi Buffon forventes at lægge handskerne på hylden efter denne sæson, men det bliver ikke Gianluigi Donnarumma, der skal erstatte den legendariske målmand i Juventus.

Af Morten Jørgensen

Forventningerne til Gianluigi Donnarumma er enorme, og han har i flere omgange været udset som manden, der skulle afløse Gianluigi Buffon i Juventus. Det ser dog ikke ud til at blive tilfældet – i hvert fald i første omgang.

I stedet har Juventus planer om at benytte sig af polske Wojciech Szczesny, når Gianluigi Buffon på et tidspunkt lægger handskerne på hylden, hvilket meget vel kan ske efter denne sæson.

- Vi fokuserer på Szczesny, som vil være førstemålmand efter Buffon. På trods af profilen og talentet er vi ikke interesserede (i Donnarumma, red.), fortæller Juventus’ administrerende direktør, Giuseppe Marotta til Radio Uno.

Spekulationerne omkring Gianluigi Donnarummas fremtid er især taget til i den seneste tid, eftersom spanske Pepe Reina er blevet sat i forbindelse med et skifte til AC Milan. 

Juventus skal formentlig på jagt efter en reserve for Wojciech Szczesny, for Guiseppe Marotta gør det klart, at klubben sigter efter at have to rigtig gode målmænd, ligesom tilfældet har været i denne sæson.

Sidste sommer blev den polske landsholdsmålmand hentet i Arsenal for i underkanten af 100 millioner, og han har i denne sæson spillet 21 kampe for den italienske storklub, som søndag kunne lade sig hylde som italienske mestre for syvende sæson i træk.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus