Rundens Hold i Superligaen - 34. spillerunde
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Rundens Hold i Superligaen - 34. spillerunde

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Så kan der sættes flueben ud for 34. spillerunde i Superligaen, og vi nærmer os de endelige facit. Hvad der kommer til at ske i toppen er nærmest umuligt at forudse efter FC Midtjyllands sejr i guldkampen på Brøndby Stadion, og i bunden bliver det med sikkerhed også dramatisk.

Her er Rundens Hold i Superligaen for 34. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Runar Alex Runarsson, FC Nordsjælland (2)
Islændingen fejrede VM-billetten med en flot kamp mod AC Horsens, hvor prikken over i'et var redningen på Simon Okosuns straffespark. FCN-keeperen er inde i en god udvikling, og det skal blive spændende at se, om han kan vippe Hannes Halldorsson af det islandske landshold til VM. Halldorsson kostede et mål for Randers FC mod FC Helsingør, men han var samtidig også redningsmanden i flere situationer. 

Højre back: Johan Larsson, Brøndby IF (7)
Brøndby-anføreren er formentlig i gang med sin bedste sæson i karrieren, og han leverede endnu en stor præstation i mandagskampen mod FC Midtjylland. Det blev en kamp med masser af intensitet og nærkampe, og det går Johan Larsson ikke af vejen for. 

Central forsvarer: Erik Sviatchenko, FC Midtjylland (3)
Erik Sviatchenko har sandsynligvis kun to kampe tilbage i FCM-trøjen, og når de er forbi, kan han se tilbage på et meget succesfuldt lejeophold på Heden. Det store spørgsmål er, om han kan tage et dansk mesterskab med sig videre. Mod Brøndby spillede han en brandkamp og var med til at forvandle Teemu Pukki og Kamil Wilczek til statister.

Central forsvarer: Bubacarr Sanneh, FC Midtjylland (8)
Bubacarr Sanneh var et monster i begge felter mod Brøndby. Han ryddede op i defensiven og sørgede for målet, der sikrede FC Midtjylland en 1-0-sejr i guldkampen. Gambianeren har alle muligheder for at ende i en stor liga en dag.

Venstre back: Jakob Ahlmann, AaB (3)
Venstre backen var AaB's bedste i nordjydernes flotte sejr over FC København, og han viste lidt af det niveau, der for et par år siden gjorde ham til en af de bedste i dansk fodbold på sin position. Når Ahlmann er på toppen, bidrager han med kvalitet både offensivt og defensivt. 

Højre midtbane: Simon Kroon, SønderjyskE (1)
Kasper Kusk spillede sin bedste kamp for AaB i foråret, og Simon Kroon gjorde det samme for SønderjyskE. Det bliver svenskeren, der med et mulehår foran Kusk får pladsen på Rundens Hold. Simon Kroon var yderst velspillende mod Hobro og assisterede begge scoringer for udeholdet. 

Central midtbane: Jens Stage, AGF (5)
Jens Stage er på Rundens Hold for tredje gang i træk her på tipsbladet.dk, og det siger alt om, hvilket forår AGF-spilleren har gang i. Mod OB på Ewii Park scorede han et mål, der til forveksling mindede om det, han scorede samme sted tidligere på sæsonen. Stage har potentialet til at blive en fanfavorit i Aarhus. 

Central midtbane: Mathias Jensen, FC Nordsjælland (8)
Mathias Jensen holder et ekstremt højt nivaeu i denne sæson, og det beviste han senest mod AC Horsens, hvor han igen var afgørende, selv om det overordnet set ikke var en af hans bedste kampe. Midtbanespilleren scorede et flot mål, der bragte FCN på vinderkus. 

Venstre midtbane: Saba Lobjanidze, Randers FC (3)
Man må tage hatten af for Saba Lobjanidze, der bliver ved med at score for Randers FC. Georgiren har nu lavet ni mål på to måneder, og mod FC Helsingør blev han dobbelt målscorer. Han ligner kronjydernes frelser i denne sæson - sammen med Bashkim Kadrii. 

Angriber: Adam Sørensen, Lyngby BK (1)
17-årige Adam Sørensen er én af de spillere, der har fået masser af minutter i kølvandet på den truende konkurs i januar, som kostede Lyngby en række spillere, og han gjorde livet surt for Silkeborgs defensiv søndag eftermiddag. Pokalfinalisterne kunne ikke følge med lynhurtige Adam Sørensen, der scorede et mål og også burde have noteret sig for en assist efter 76 minutter, da Jeppe Kjær ikke fik ram på et ellers fint indlæg.

Angriber: Sebastian Grønning, Hobro IK (1)
Det er Pål Alexander Kirkevold, der er løbet med alle overskrifter i Hobro i denne sæson, men at himmerlændingene også har andre angribere med mål i støvlerne, beviste Sebastian Grønning, der på under en halv time scorede to mål mod SønderjyskE. 

I parantes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.