Messi om Neymar: Det ville være forfærdeligt, hvis han tog til Real Madrid
Foto: Getty Images
La Liga

Messi om Neymar: Det ville være forfærdeligt, hvis han tog til Real Madrid

Lionel Messi indrømmer, at det ville være et hårdt slag for alle i Barcelona, hvis Neymar skiftede til ærkerivalerne Real Madrid til sommer.

Lige siden Neymar forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain i sommer, har der været rygter om, at han ville vende tilbage til Spanien i en Real Madrid-trøje.

Og selv om Paris Saint-Germains ledelse bliver ved med at afvise rygterne, vil rygterne ikke aftage. Senest blev rygterne blot forstærket af, at Neymars far efter sigende mødtes med superagente Pini Zahavi for at blive sat i kontakt med Real Madrid.

Skulle det ske, at Neymar skifter til de spanske Champions League-finalister, vil det imidlertid ikke falde i god i Barcelona. Det fastslår FC Barcelonas superstjerne, Lionel Messi i et interview med Marca.

- Det ville være forfærdeligt på grund af det, Neymar har betydet for FC Barcelona. Her vandt han vigtige titler, han vandt Champions League, og det vil være et hårdt slag for os alle sammen. Det ville gøre Real Madrid stærkere, men jeg taler med ham, og han ved det, fortæller Messi.

Neymar nåede at spille 186 kampe for FC Barcelona, hvor det blev til 105 mål og 80 oplæg.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.