Video : Tipsbladet
Premier League

Jorginho-agent bekræfter forhandlinger med Manchester City

Jorginhos agent bekræfter nu, at han er i forhandlinger med Manchester City, og at det nu er op til Napoli og englænderne om at blive enige om en pris.

Pep Guardiola har udset sig den centrale midtbane som et område, der skal forstærkes i løbet af sommerens transfervindue, og Manchester City-manageren kigger tilsyneladende mod Napoli.

Gennem længere tid er Manchester City blevet sat i forbindelse med den brasilianske landsholdsspiller, Fred, men de engelske mestre arbejder ikke kun med én spiller. De vil have flere muligheder, og derfor er de også interesserede i Jorginho.

Interessen i den italienske midtbanespiller lader til at være meget seriøs, for nu bekræfter Napoli-spillerens agent, at der er forhandlinger i gang med Manchester City. Et skifte afhænger dog af Napoli.

- Hvis Napoli når til enighed med Manchester City, vil handlen blive gennemført. Jeg snakker med City, og det vil ikke blive et problem at blive enige med dem, fortæller Joao Santos til CalcioNapoli24.it.

26-årige Jorginho har spillet for Napoli siden januar 2014, hvor han forlod Hellas Verona, og han har kontrakt med Serie A-klubben frem til 2020.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.