Video : Tipsbladet
Superliga

Rønnows sidste kamp for Brøndby: En fantastisk tid slutter rigtig skidt

En tydeligt rørt Frederik Rønnow spillede sin sidste kamp i Brøndby-trøjen, men han havde svært ved at være positiv efter pointdelingen mod AaB.

Frederik Rønnow siger farvel til Brøndby efter denne sæson, hvor han skifter til Eintracht Frankfurt i den tyske Bundesliga. Mandag aften tog den danske landsholdsmålmand afsked med Brøndby, da det blev til 1-1 mod AaB.

Det skete desværre for Brøndby-målmanden med en yderst uheldig aktion, som bragte AaB foran i slutningen af første halvleg, men efter kampen var det ikke dét, der fyldte mest for ham.

- Det har været nogle hårde dage, og en fantastisk tid i klubben slutter rigtig skidt. Jeg er udmærket godt klar over, at når jeg får det her på afstand, så vil jeg være sindssygt stolt over min tid her og sæsonen. Men det er klart, at det er tungt lige nu, sagde Frederik Rønnow til Canal 9.

Landsholdsmålmanden måtte sammen med de øvrige Brøndby-spillere nøjes med sølvmedaljer efter en sæson, hvor de har scoret et forrygende flot pointantal, men i sidste ende viste det sig, at det ikke var nok til at vinde mesterskabet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.