Video : Tipsbladet
Superliga

Viktor Fischer: Forstærkninger vil være en god ide

FC København skal hente spillere, som kan styrke truppen, mener Viktor Fischer.

Med sejr på 4-1 over AGF i Europa League-playofffinalen er FC København atter engang klar til et europæisk eventyr i den kommende sæson.

Og hvis FC København skal kunne gøre sig i det internationale selskab, så kan den danske storklub med fordel være aktive på transfermarkedet i forhold til, hvad der kommer ind i klubben.

Sådan siger Viktor Fischer, der imidlertid er fortrøstningsfuld for den nuværende trup.

- Det er altafgørende for os. FCK skal i Europa på den ene eller anden måde. Sæsonen har ikke været fantastisk set over en helhed, men vi har været gode i foråret, selvom vi har tabt nogle kampe på det seneste. Det her var en magtdemonstration, på trods af at vi ikke engang spiller fantastisk.

- Vi skal blive ved med at bygge på, tro på os selv, få ro på spillet og blive ved med at spille fremad – de her ting, som vi har set i store periode af foråret. Lidt forstærkninger vil også være en god ide, men vi har et stærkt fundament nu, og så se vi på hvordan og hvorledes, siger Viktor Fischer til 3+.

FC København bliver kraftigt sat i forbindelse med midterforsvaren Sotirios Papagiannopoulos, mens Ståle Solbakken har bebudet én eller to forstærkninger i sommerpausen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.