Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bekræftet: Lewandowski vil væk fra Bayern München

Robert Lewandowski ønsker luftforandringer, og han vil forsøge at komme væk fra Bayern München i sommerens transfervinduer, men den tyske storklub har andre planer.

Så er den god nok.

Robert Lewandowski er blevet træt af at spille for Bayern München, og den polske landsholdsspiller er nu på udkig efter en ny klub. Det sker dog ikke i overensstemmelse med den tyske mesterklub.

Gennem flere omgange er Robert Lewandowski blevet rygtet væk fra Bayern München, men nu bekræfter angriberens agent, at polakken vil væk fra klubben.

- Robert føler, at han har brug for en forandring og en ny udfordring i sin karriere. De ansvarlige hos Bayern München ved besked, fortæller Pini Zahavi til Bild.

- Roberts motiver er ikke penge eller en bestemt klub, fordi næsten alle de bedste klubber vil gerne have verdens bedste angriber i truppen, siger agenten endvidere.

Samtidig mener Pini Zahavi også, at Uli Hoeness og Karl-Heinz Rummenigge, som er to af topcheferne hos Bayern München, bør have forståelse for Robert Lewandowskis situation. Den tyske klub har dog for nylig givet udtryk for, at Robert Lewandowski ikke er til salg. 

- Alle i Bayern Münchens bestyrelse har selv haft en stor karriere. De skal forstå hans situation.

Robert Lewandowski, der har kontrakt med Bayern München frem til 2021, er blevet topscorer i Bundesligaen i tre ud af de seneste fem sæsoner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.