Video : Tipsbladet
Premier League

Intet Liverpool-skifte: Courtois afventer situationen til efter VM

Der er ingen chancer for, at Thibaut Courtois vil forlade Chelsea til fordel for Liverpool, som rygterne ellers er gået på.

Thibaut Courtois har kontraktudløb næste sommer, og i Chelsea-lejren begynder man at frygte, at belgieren ikke ønsker at forlænge. Derfor kan klubben blive nødt til at sælge den belgiske landsholdsmålmand i det kommende transfervindue.

Chelsea har presset på for at få startet kontraktforhandlingerne, men ifølge Goal ønsker Thibaut Courtois først at forhandle efter VM-slutrunden i Rusland. Samtidig erfarer mediet, at den belgiske landsholdsmålmand ikke ønsker at skifte Chelsea ud med en anden Premier League-klub.

Onsdag aften opstod rygterne om et skifte til Liverpool ellers, da det italienske medie, gianlucadimarzio.com, satte Chelsea-profilen i forbindelse med Champions League-finalisterne.

I stedet må det forventes, at der ikke sker mere i forbindelse med Thibaut Courtois, indtil Belgien har udspillet sin rolle ved den kommende slutrunde.

Samtidig må det primære fokus hos Chelsea i disse dage også være at få styr på managersituationen, hvor klubben angiveligt jagter Maurizio Sarri som afløser for Antonio Conte, der dog stadig er ansat i den engelske storklub.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.