Video : Tipsbladet
La Liga

Zidane-stop kom helt bag på Real Madrid-præsident

Zinedine Zidane har sagt op i Real Madrid, og det er en beslutning, som kommer helt bag på storklubbens præsident.

To et halvt år nåede Zinedine Zidane at stå i spidsen for Real Madrid.

På et pressemøde torsdag klokken 13 annoncerede franskmanden sit stop i den spanske kongeklub efter nogle yderst succesfulde sæsoner, der har resulteret i et spansk mesterskab, to triumfer ved VM for klubhold og ikke mindst tre Champions League-trofæer.

Det er en succesfuld manager, som Real Madrid mister, og det var samtidig en beslutning, som kom helt bag på Florentino Perez.

- Det var en helt uventet beslutning, og i dag er en sørgelig dag for mig og alle, der arbejder for klubben. Når han siger, at han taget en beslutning, er vi nødt til at acceptere det, fortalte Real Madrid-præsidenten på pressemødet.

- Jeg prøvede at overbevise ham, men jeg ved, hvordan det er. Han ved, at han har al vores kærlighed og støtte. Man kan ikke være forberedt på noget som dette. Jeg husker første gang, hvor jeg tog hen til hans hus og spurgte, om han ville stå i spidsen for Real Madrid – da var han helt overbevist om, at han kunne vinde titler.

- Vi skal takke ham for hans omsorg og passion for Real Madrid over disse år. Det eneste, jeg ønsker at sige, er ”vi ses snart”, for jeg ved, at han vil vende tilbage – måske efter en pause.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.