Video : Tipsbladet
La Liga

Agent: Laudrup kandiderer til jobbet i Real Madrid

Ifølge Michael Laudrups egen agent er danskeren en af navnene blandt Real Madrids kandidater til at overtage efter Zinedine Zidane.

De færreste havde formentlig set det komme. Torsdag valgte Zinedine Zidane at sige op som cheftræner for Real Madrid, hvor han sagde op to år, før kontrakten udløb.

Men storklubben i Madrid har brug for en ny og anderledes stemme, lød forklaringen. Og det er altså på trods af, at Zinedine Zidane blandt andet har formået at hente hele tre Champions League-titler.

Det har sat gang i en række spekulationer om hvem, som skal overtage det ledige trænersæde.

Indtil videre må det siges at være Tottenhams nuværende manager, Mauricio Pochettino, der snupper rollen som en lille favoritkandidat. Skal man tro agenten, Bayram Tutumlu, er det dog langt fra det eneste navn, Real Madrid har i tankerne.

Faktisk er der også en dansker på ønskelisten.

- I aftes kendte ingen til Zidanes planer. Derfor er det helt nyt for alle, siger Bayram Tutumlu til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Men jeg har naturligvis været i kontakt med personer i klubben, og Michael Laudrup er kandidat til jobbet.

Det er dog ikke mere end tolv dage siden, at Michael Laudrup kom med en udmelding om at holde pause fra trænergerningen på ubestemt tid. Det kan du læse mere om her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.