Video : Tipsbladet
Landshold

Landsholdets unge komet: Jeg følte mig træt, når jeg stod op

Danske Andreas Christensen har haft en hård sæson i Chelsea, hvor han har spillet meget, rejst meget og erfaret meget.

Han er stadig kun 22 år, Andreas Christensen fra Chelsea FC, men den danske forsvarsspiller har allerede tre hele sæsoner under bæltet. Sæsoner, hvor han har spillet Champions League. To med tyske Gladbach og den seneste med engelske Chelsea.

Men det har især været den seneste, der har været hård for landsholdsspilleren. Tidligere på foråret fortalte italienske Antonio Conte, der er Andreas Christensens manager i Chelsea, at danskeren var "træt".

Noget, Andreas Christensen nu bekræfter.

- Jeg følte mig træt, når jeg stod op om morgenen, og på banen tog jeg flere pauser. Jeg følte, at det hele gerne måtte være overstået, siger Andreas Christensen til Ritzau og forklarer:

- Jeg tror, at det kom på grund af de mange kampe tæt efter hinanden, at bo på hotel og være væk hele tiden. I kampene var jeg samtidig fuldt fokuseret.

Andreas Christensens fortæller, at han nu er helt frisk i hovedet igen, og at han håber på at kunne bruge erfaringen fra denne sæson, når han sammen med Chelsea-holdet næste sæson skal forsøge at komme tilbage i Champions League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.