Video : Tipsbladet
Landshold

Mario Balotelli er i spil som anfører for Italien

Roberto Mancini er for nylig blevet udnævnt som italiensk landstræner, og det ser ud til at være en gave for Mario Balotelli.

Den kontroversielle angriber var tidligere på ugen i aktion for landsholdet for første gang siden VM 2014, og det takkede han for med en scoring i 2-1-sejren mod Saudi Arabien.

Udtagelsen til landsholdet ser ud til at blive den første af mange under Roberto Mancini, der lader til at have et godt øje til Nice-angriberen. Landstræneren vil endda ikke tøve med at give anførerbindet til Mario Balotelli i fremtiden.

- På landsholdet gives anførerbindet altid til den spiller med flest kampe. Hvis Balotelli var i startopstillingen og havde flere landskampe end de andre, ville han være anfører, fortæller den italienske landstræner ifølge Goal.

Italien spiller træningskamp igen fredag aften, og her er det usikkert om, Mario Balotelli kommer til at spille mod Frankrig grundet en mindre skade.

27-årige Mario Balotelli har kontraktudløb i Nice ved udgangen af denne måned, og for Roberto Mancini er det vigtigt, at angriberen finder en klub, hvor han kan spille fast.

- Hvis Mario forlader Nice, er det vigtigt, at han finder en klub, hvor han kan spille fast, score mål og fortsætte med at udvikle sig.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.