Video : Tipsbladet
Bundesliga

Alaba om transferrygter: Jeg bliver i Bayern

David Alaba maner alle rygter om en exit fra Bayern München til jorden. Østrigeren føler sig godt tilpas i den tyske storklub.

I løbet af de seneste måneder er David Alaba blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, hvor han er blevet udset som Marcelos afløser.

Det er ikke første gang, at rygterne om et skifte væk fra Bayern München rammer de internationale medier, men der er ikke noget om snakken. Den østrigske landsholdsspiller gør det klart, at han ønsker at blive i Bayern München.

- Jeg bliver i Bayern. Jeg har kontrakt indtil 2021. Jeg har det rigtig godt i München, og der er ikke rigtig mere at sige til det, fortæller David Alaba til Bild.

Den 25-årige forsvarsspiller har siden 2008 været på kontrakt i Bayern München, og han har i den tid kun været udlejet i et halvt år til Hoffenheim, hvorefter han har været fast mand på det tyske storhold, som han har vundet syv mesterskabet med.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.