• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Ricki Olsen forlader FC Helsingør

Ricki Olsen stopper i FC Helsingør efter mere end 100 kampe for klubben.

Af Ole Hoffskov

FC Helsingør fik en enkelt sæson i Danmarks bedste fodboldrække, efter at klubben fra domkirkebyen blev sendt ned i 1. division af Silkeborg IF, der vandt samlet efter to dramatiske kampe. Der kommer formentlig til at ske en større udskiftning i spillertruppen hen over sommeren, og nu meddeler klubben, at Ricki Olsen ikke tager turen med ned i den næstbedste række.

Den 29-årige forsvarsspiller har kontraktudløb ved udgangen af måneden, og den bliver ikke forlænget.

- Ricki har i dén grad været klubbens mand, og har spillet over 100 kampe for os på vores fælles rejse fra 2. Division og op i Superligaen.  Han har fyldt meget i truppen på den positive måde, og har været en af de spillere vores unge drenge kunne læne sig op ad, med sin store erfaring. Det har dog knebet med spilletiden det sidste stykke tid, og det er nok tidspunktet nu for begge parter at prøve noget nyt. Klubben vil gerne sende en stor tak til Ricki for en professionel og dedikeret indsats, og ønske ham al held og lykke fremover, siger direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Ricki Olsen noterede sig for 21 Superliga-kampe i den forgangne sæson. I alt nåede han at repræsentere FC Helsingør 110 gange. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus