• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Pirchert

Ricki Olsen siger farvel til Helsingør: Bedste fire år i karrieren

Ricki Olsen siger farvel til Helsingør: Bedste fire år i karrieren
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En af Helsingørs store profiler forlader klubben, når Ricki Olsens kontrakt udløber om en måned. Nu må forsvarsspilleren på jagt efter en ny klub.

Af Oliver Pirchert

Med mere end 100 kampe for klubben må Ricki Olsen siges at have været en meget vigtig spiller for FC Helsingør, der netop er rykket ned i 1. division.

Det blev det kun til én enkelt sæson i Superligaen, inden FC Helsingør igen må spille i Danmarks næstbedste række. Og det bliver altså uden Ricki Olsen på holdkortet.

Men der er dog bestemt ikke tale om en spiller, der forlader klubben med en sur mine. Den 29-årige forsvarspiller ønsker klubben alt det bedste i fremtiden.

- Det har været en uforglemmelig rejse at gå hele vejen fra anden division til Superligaen, og det har været de bedste fire år i min karriere. Jeg har kun positive ting at sige om klubben, og det har været en fornøjelse at bidrage med det jeg nu har kunnet byde ind med. Jeg ønsker hele FC Helsingør og vores fans alt det bedste fremover. Jeg er sikker på, at klubben nok skal komme tilbage til Superligaen i en endnu stærkere udgave, siger Ricki Olsen til FC Helsingørs hjemmeside.

I den forgangne sæson spillede Ricki Olsen 21 Superliga-kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus