Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Tottenham nærmer sig ny aftale med Harry Kane

Harry Kane er tæt på at lave en ny aftale med Tottenham. Angriberen kan se frem til at blive en af de bedst betalte englændere i Premier League.

21, 25, 29 og 30.

Det er Harry Kanes målantal i de seneste fire sæsoner i Premier League, og dermed har englænderen slået sit navn fast som den mest stabile angriber i den bedste engelske række.

Indtil videre er det lykkedes for Tottenham at holde fast på den engelske landsholdsspiller, men rygterne om et skifte væk fra London-klubben har svirret gentagne gange. Tottenham arbejder dog på at få lukket rygterne i form af en ny aftale.

Ifølge London Evening Standard er Harry Kane tæt på at lave en ny kontrakt med Premier League-klubben, selvom hans nuværende aftale løber helt frem til sommeren 2022.

Tottenham vil dog gerne belønne angriberen for sine præstationer i de seneste sæsoner, og derfor vil klubben fordoble lønnen, hvilket vil gøre ham til klubbens suverænt bedst betalte spiller og en af de bedst betalte englændere i Premier League.

Foruden Harry Kane satser Tottenham også på at lave nye aftaler med Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Dele Alli, Heung-Min Son og Eric Dier.