• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Pirchert

Interesse for profiler i Helsingør: Salg er dog ikke tæt på

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Douglas Ferreira og Christian "TK" Køhler er interessante navne for andre klubber. Indtil videre er der dog ingen forhandlinger i gang.

Af Oliver Pirchert

I forbindelse med en nedrykning ser man oftest, at en stor del af spillertruppen finder andre steder at spille. I FC Helsingørs situation er mange af spillerne formentlig opsatte på at finde en klub, hvor der spilles Superliga i næste sæson.

Men indtil videre har nedrykningsklubben formået at holde på alle spillerne. Godt nok er transfervinduet heller ikke åbnet, men direktør Janus Kyhl glæder sig over situationen.

Ifølge Helsingør Dagblad har der været interesse for Douglas Ferreira og Christian "TK" Køhler. Klubben er dog ikke tæt på salg.

- Hvis der kommer forhandlinger, så lader vi dem blive i forhandlingsbordet, og så skal pressen nok få at vide, hvis vi når frem til noget, siger Janus Kyhl til Helsingør Dagblad. Ingen konkrete klubnavne nævnes dog.

Omvendt har Janus Kyhl noteret sig, at klubbens tidligere topscorer, Jonathan " Lålå" Nielsen, lavede 20 mål for Hellerup IK i sidste sæson. Men direktøren vil ikke bekræfte, at FC Helsingør overvejer at hente angriberen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.