Video : Tipsbladet
1. division

Fyret Nørgaard: Klubben ønsker at viske tavlen ren

Thomas Nørgaard, der netop er blevet fyret i Lyngby Boldklub, takker for sin tid på trænerposten. Superliga-nedrykkerne ønsker at starte forfra, lyder meldingen fra hovedpersonen.

En helt ny start er tilsyneladende nødvendig for Lyngby Boldklub. I hvert fald har klubben, der i den netop overstået sæson rykkede ned fra Superligaen, valgt at fyre både cheftræner, assistent, Max Mölder, og såmænd også klubbens analytiker, Stephen Foyston.

Thomas Nørgaard takker for sin tid som cheftræner for klubben.

- Jeg har været rigtig glad for mine tre år i Lyngby Boldklub. Det er en klub med hjerte og sjæl, en klub som jeg godt kunne se mig selv have fortsat i under de rigtige omstændigheder, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Klubben har dog ønsket at viske tavlen ren for at kunne starte en ny fortælling. Det er en del af gamet, hvilket jeg accepterer. Vi har været igennem et noget utraditionelt forår, men på trods af det har jeg masser af gode oplevelser, som jeg tager med mig videre, og jeg ønsker Lyngby Boldklub al muligt held og lykke fremadrettet.

Som assistent for David Nielsen var Thomas Nørgaard med til at sikre bronzemedaljer til Lyngby Boldklub tilbage i sæsonen 16/17. Da AGF senere præsenterede David Nielsen som ny mand ved styrbordet, overtog Thomas Nørgaard det sjællandske mandskab.

Nu må 1. divisionsklubben på jagt efter en ny cheftræner.