• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Martin Braithwaite vil væk fra Middlesbrough

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Martin Braithwaite har ingen planer om at skulle fortsætte karrieren i Middlesbrough efter VM-slutrunden.

Af Morten Jørgensen

Sidste sommer betalte Middlesbrough omtrent 75 millioner kroner for Martin Braithwaite, der skiftede fra de trygge rammer i franske Toulouse. Kun et halvt år senere var den danske landsholdsspiller imidlertid tilbage i Frankrig.

Efter Tony Pulis blev ansat i Middlesbrough skiftede Martin Braithwaite til Bodreaux på en lejeaftale, selvom spilletiden havde været fornuftig i the Championship. Opholdet i den franske klub skulle bruges til at spille ham til VM, og det er lykkedes.

Nu er fokus for den tidligere Esbjerg-spiller i stedet at gøre opmærksom på sig selv under VM, så han kan komme væk fra Middlesbrough, der fortsat frister en tilværelse i den næstbedste række i England.

- VM er den største scene, der er. Hvis du kan præstere på den, så gør du det sammen med de største stjerner. Så det er et godt sted at vise sig frem, lyder det fra Martin Braithwaite til Ekstra Bladet.

Samtidig slår han også fast, at han bestemt ikke regner med at skulle spille hos Middlesbrough i næste sæson.

- Det tror jeg ikke, kommer til at ske, siger han.

Martin Braithwaite forlod i 2013 Esbjerg til fordel for Toulouse, hvor han i fire sæsoner var en stor profil. Han var gennem længere tid anfører i den franske klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.