• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Vild karriereudvikling: Stanislav Lobotka rygtes til Paris Saint-Germain

Stanislav Lobotka fortsætter med at tiltrække sig interesse fra nogle de bedste klubber i Europa. Nu er det Paris Saint-Germain, der angiveligt har udset sig den tidligere FC Nordsjælland-profil.

Af Morten Jørgensen

For bare et år siden skiftede Stanislav Lobotka fra FC Nordsjælland til Celta Vigo, og skiftet til den spanske klub har vist sig at være det helt rigtige skridt i karrieren.

Den 23-årige slovak spillede samtlige kampe i den spanske liga for Celta Vigo, og han har gjort det så godt, at nogle af de bedste klubber i Europa har fået øjnene op for ham.

I løbet af de seneste uger er der blevet snakket meget om Napoli, som Stanislav Lobotka også selv har tilkendegivet sin interesse i at spille for, men den italienske klub kan nu se frem til at få konkurrence af Paris Saint-Germain.

Ifølge det spanske medie, eldesmarque, er den franske klubs interesse ikke ny, men klubbens nye træner, Thomas Tuchel, er begyndt at kigge frem mod næste sæson, og her vil han angiveligt gerne have forstærket den centrale midtbane.

Derfor har Antero Henrique, der er sportsdirektør i Paris Saint-Germain, rettet opmærksomheden mod Stanislav Lobotka, der kan vise sig at blive solgt for et stort beløb i sommerens transfervindue.

På rygtebasis har Napoli angiveligt tænkt sig at betale i underkanten af 300 millioner kroner for den tidligere FC Nordsjælland-spiller, men Paris Saint-Germains interesse kan nu få prisen til at stige.

Stanislav Lobotka har en frikøbsklausul på 373 millioner kroner i Celta Vigo, der kigger på den 20-årige Alfa Semedo som erstatning for slovakken.

Klubber som Inter og Tottenham er også tidligere blevet sat i forbindelse med Stanislav Lobotka.

Superliga

Mere Superliga

Fokus