• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

FC Midtjylland udlejer tre talenter til FC Fredericia

FC Midtjylland sender tre af klubbens unge talenter til den næstbedste række i håbet om, at de kan udvikle sig gennem spilletid der.

Af Morten Jørgensen

Der er hård kamp om pladserne på FC Midtjyllands førstehold, og nogle af klubbens nyoprykkede talenter er endnu ikke helt klar til at kæmpe med om de pladser.

Derfor har FC Midtjylland valgt at udleje både Sebastian Buch Jensen, Victor Torp og Henry Uzochukwu til 1. divisionsklubben FC Fredericia. Det oplyser de danske mestre på sin hjemmeside.

- Alle tre glæder sig til udfordringen og ser frem til samarbejdet med FC Fredericia og Jonas (Dal, red.). Vi ønsker at bringe så mange spillere som muligt i spil på et så højt niveau som muligt, og i FC Fredericia får Sebastian, Victor og Uzo en god mulighed for at etablere sig på et stærkt 1. divisionshold. Dermed får de et godt afsæt for at udvikle sig yderligere, fortæller FC Midtjylland-sportschef Svend Gravesen til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland har i forvejen udlejet den canadiske landsholdsspiller, Manjrekar James, som klubben hentede tidligere på måneden, til FC Fredericia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus