• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Pirchert

Hummels ærgrer sig: Jeg skulle have scoret

Det lyder vildt, men ikke desto mindre var tyskernes Mats Hummels den farligste mand foran målet for de forsvarende verdensmestre. Oven på VM-exitet er han meget bitter.

Af Oliver Pirchert

Historien skulle både gentage sig og så alligevel ikke, da det viste sig, at Joachim Löws tyske mandskab ikke kunne formå at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne ved VM-slutrunden i Rusland.

Spanien, Italien og nu også Tyskland er alle røget ud i gruppespillet gangen efter, at de vandt turneringen. Men samtidigt blev det første gang nogensinde, at Tyskland ikke kvalificerer sig videre fra gruppespillet.

Mats Hummels, der i hvert fald havde tre store chancer, er naturligvis enormt skuffet oven på VM-exitet for verdensmestrene.

- Vi havde masser af chancer, inklusiv min egen i 86. minut, men kunne ikke putte bolden i nettet. Jeg skal score på sådan en chance, erkender Mats Hummels til TV-stationen, ZDF, ifølge Ritzau.

Forsvarsspilleren kan sammen med resten af holdet formentlig se frem til kæmpe kritik i de tyske aviser i den kommende tid. Bayern München-spilleren selv kalder det i interviewet for en bitter aften for alle tyske fodboldfans.

Superliga

Mere Superliga

Fokus