• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Victor Risager

Umtiti inden Argentina-brag: Messi kan ikke gøre alt alene

Samuel Umtiti mener ikke, at hans holdkammerat, Lionel Messi, har ligeså gode arbejdsbetingelser for Argentina som i FC Barcelona.

Af Victor Risager

Når Argentina og Frankrig tørner sammen i ottendedelsfinalen, er der især én mand, der kan blive afgørende for argentinerne: Lionel Messi.

Der er store forventninger til den lille verdensstjerne i hjemlandet, hvor han også efter to skuffende kampe mod henholdsvis Island og Kroatien blev kritiseret for sine præstationer. 

Men argentinerne kan ikke forvente, at han kan gøre alt alene eller præstere, som han gør i FC Barcelona. Det mener Messis holdkammerat på klubplan, franske Samuel Umtiti, der ikke synes, at Argentina har ligeså gode spillere som den katalanske klub. 

- Messi er anderledes med Argentina. Han kan ikke spille på samme måde med Argentina og Barcelona. Han har ikke de samme spillere, selv om Argentina har meget gode spillere. Det er helt anderledes med Barcelona, det er en anden spillerstil, fortæller Umtiti ifølge Marca og fortsætter:

- Jeg synes stadig, at han reddede dem nogle gange. Da de var meget tæt på at tabe, var han der ofte. Det er de tidspunkter, hvor man skal bekymre sig om ham.

- Argentinerne er hårde med ham. Jeg forstår på grund af alle hans kvaliteter, men han kan ikke gøre alt alene.

Messi og Umititi kommer sandsynligvis til at stå ansigt til ansigt, når opgøret mellem de to VM-favoritter sparkes i gang lørdag den 30. juni klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus