Video : Tipsbladet
Serie A

Avis: Atalanta vil sælge Andreas Cornelius

Atalanta lader ikke til at være tilfreds med Andreas Cornelius, og klubben er nu åben over for at skille sig af med danskeren.

Andreas Cornelius har ikke haft stor succes i udenlandske klubber hidtil i sin karriere.

Det første udlandseventyr bød på et ophold i Cardiff, men her skuffede den danske angriber markant og fik blot 11 kampe uden at score, inden han vendte tilbage til FC København.

Efter et par succesfulde sæsoner i FC København drog Andreas Cornelius igen ud sidste sommer, hvor han blev hentet til Atalanta. Men heller ikke her har han været en omgående succeshistorie. Den første sæson bød på begrænset spilletid, mens trods alt med 31 kampe og seks mål på CV’et.

Han røg dog længere og længere ud af holdet, som den forgangne sæson skred frem, og nu står den italienske klub klar til at sælge den store angriber.

Ifølge B.T. er Atalanta klar til at lytte til bud fra interesserede klubber, og samtidig er Serie A-klubben allerede begyndt at undersøge transfermarkedet for en afløser for den danske landsholdsspiller.

Et klubskifte er dog ikke noget, som er gået gennem tankerne hos hovedpersonen selv.

- Min situation er fin. Jeg har tre år tilbage i Atalanta, så det tager jeg stille og roligt, siger han til avisen.

Andreas Cornelius har tabt angrebskampen i den italienske klub til Musa Barrow, Papu Gómez og Andrea Petagna, som alle har været foretrukket frem for danskeren i sæsonens sidste halvdel.