• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Pirchert

Stefan De Vrij og Kwadwo Asamoah skifter til Inter

Foto: Inter

Stefan De Vrij bliver i den italienske række, for her bytter han Lazio ud med Inter. Kwadwo Asamoah kommer til fra Juventus.

Af Oliver Pirchert

Den 26-årige hollænder, Stefan De Vrij, skal fremover tørne ud for Inter. Han skifter til Serie A-klubben med øjeblikkelig virkning. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Frem til 2023 er Stefan De Vrij, der har spillet 36 landskampe for Holland, bundet til Inter. Efter fire år i Lazio besluttede forsvarsspilleren sig for at søge en ny arbejdsgiver.

Længe har han været rygtet til den italienske storklub, for allerede i februar stod det klart, at Lazio ikke ville forlænge med Stefan De Vrij.

Også Kwadwo Asamoah er ny spiller for Inter. Han ville ikke forlænge med Juventus, og i stedet kommer den 29-årige ghaneser til at repræsentere Inter. Tre år får han i klubben.

Begge spillere er hentet på frie transfers.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.