• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nedrykkerne Lyngby forlænger med Ørnskov

Martin Ørnskovs kontrakt stod til at udløbe, men han har forlænget samarbejdet med Lyngby Boldklub, der ellers rykkede ned i 1. division.

Af Anders Dehn

De kan ikke beskyldes for at ligge på den lade side i Lyngby Boldklub i disse dage. Siden nedrykningen har klubben taget afsked med hele trænerteamet, ansat Mark Strudal som ny cheftræner, skilt sig af med erfarne folk i Jeppe Brandrup og Thomas Sørensen samt hentet Kristian Lindberg.

I dag følger så endnu en kontraktnyhed om en erfaren spiller, men denne gang er der ikke tale om en afsked. Tværtimod har Lyngby og Martin Ørnskov forlænget det samarbejde, der ellers udløb, da juni blev til juli.

Læs også: Lyngby henter gammel kending i Roskilde

Den 32-årige midtbanespiller har fået en ny kontrakt til sommeren 2019, og det er han svært tilfreds med.

- Jeg er et sted i min karriere, hvor man skal tænke to gange. Og det har jeg gjort. Lyngby kigger fremad og har lagt en stærk plan efter et par bump i foråret. Jeg vil gerne være med til at vise, at vi kan mere end det, som foråret viste. Meget mere. Planen er igen at skabe et stærkt Lyngby, og det, kan jeg mærke, er lige rundt om hjørnet, siger han til klubbens hjemmeside.

Også sportsdirektør Birger Jørgensen glæder sig over, at Ørnskov fortsætter i kongeblåt et år endnu.

- Ørnskov havde udløb nu, og han kan stadig vælge sin fremtid fra flere hylder. Derfor er alle i klubben også rigtig glade for denne kontraktforlængelse. Dels fordi Ørnskov virkelig steppede op, da det så sortest ud med konkurs-truslen og nederlag på nederlag, dels fordi han er en intelligent ledertype, som vi vil være med til at starte den nye rejse mod Superligaen, siger Jørgensen.

Martin Ørnskov kom til Lyngby fra Brøndby IF i sommeren 2016. Før det var han i norske Viking og i Silkeborg IF, hvor han fik sit gennembrud.

Superliga

Mere Superliga

Fokus