• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Mark Strudal henter tidligere Brøndby og Helsingør-angriber til Lyngby

Den tidligere Lyngby-angriber Daniel Stückler vender tilbage til klubben.

Af Kenneth Jensen

Han var et af sin årgangs største talenter, da han i 2014 rykkede fra Lyngby til Brøndy, men gennembruddet fik Daniel Stückler aldrig i Brøndby.

Siden har angriberen ledt efter fast spilletid. Senest var han en sæson i FC Helsingør, uden den store succes, og nu vender angriberen så tilbage, hvor det hele startede.

Lyngby Boldklub har netop offentliggjort, at klubben har skrevet kontrakt med Daniel Stückler - længden har Lyngby ikke offentliggjort.

- Jeg kender Daniel (Stückler, red.) fra tidligere, og jeg ved, at det er en spiller med krummer i. Det er et stort talent, der havde sin fodboldopdragelse her, og han vender tilbage i en god alder. Han er også med til at styrke den gode balance, vi har fået mellem yngre og ældre spillere i truppen, hvor vi søger at være balanceret imod at få en god synergi. Stückler er en klinisk afslutter inde i feltet, og han skaber meget rum til sig selv og sine medspillere ved sin arbejdsiver og mange dybe løb, siger cheftræner Mark Strudal i en pressemeddelelse.

Fra den nu 21-årige angriber lyder der glæde over at være tilbage.

- Det er dejligt at være kongeblå igen, hvor jeg ser frem til at spille her på Lyngby Stadion som senior. Jeg tror, at det bliver rigtig godt. Lyngby er en super klub, med fantastiske mennesker i og omkring klubben, og det nye trænerteam er spændende og kompetent. Projektet tiltaler mig virkelig meget, hvor vi skal ud og angribe 1. division i jagten mod oprykning, siger Stückler.

Daniel Stückler nåede aldrig at få seniordebut for Lyngby, inden han skiftede til Brøndby, men debuten forventes at komme nu.

Superliga

Mere Superliga

Fokus